Finantare proiect online

Citind articolul lui Cristian Manafu in care prezinta cateva proiecte ce au rasarit in online m-am gandit ca eu sunt in urma rau. Sunt in urma pentru ca nu am un buget care sa imi asigure toate nevoile. Lucrez de ceva vreme la un proiect de viitor pentru Romania. Nu vreau sa iasa pe extern pentru ca este facut special pentru romani.
Ma gandeam, daca ar exista o banca , care sa acorde imprumut sau sa finanteze astfel de proiecte. Bun si cum asigura recuperarea banilor?
Pai aici este problema pentru ca exista solutii dar toti sunt retinuti in a le aplica.
Sa zicem ca am nevoie de 100.000 de euro pentru un start perfect al proiectului.
Banca imi da acesti 100.000 de euro si are doua solutii:
– pune ipoteca pe proiectul online
– sau imi deschide linie de credit tinand cont de valoarea proiectului online.
Dar, pentru asa ceva avem nevoie ca online-ul sa se mai dezvolte sau sa fie luat in serios de cei din offline.
Vreau sa vina vremea cand sa pot spune „vreau imi fac ipoteca pe blog” si sa pot face. Sa nu fiu nevoit sa vand un site ca sa imi pot finanta realizarea unui alt site.

In alta ordine de idei, am observat ca bancile nu considerea un site/blog o proprietate. Adica, frate, come on, un site mic poate fi mai scump decat o masina noua. De ce nu poate fi considerat proprietate?
Alta problema: abonamentul la hosting nu este considerat abonament. Fraaate, cum asa ceva?
Asta cu hostingul este dintr-o discutie cu o angajata de la o banca. Ma intreaba daca am telefon fix si eu ii spun ca am telefon mobil. Ma intreaba daca am abonament la telefon si eu ii spun ca am la hosting. Se uita ca la alien la mine si imi spune:” nu putem considera ca acesta este un abonament „. O da, dar eu dau 200 lei pe luna numai la un singur site pentru hosting.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.