Filme de weekend – Bajrangi Bhaijaan

0
49

[fusion_text]Pentru ca mai e putin si inchinam paharul in cinstea venirii zilelor libere de weekend, pentru cei ce vor sa isi relaxeze spatele pe un fotoliu la un film bun am o recomandare. Si eu ma numar printre fericitii doritori de relaxare, ca sa fim intelesi de pe acum.

Filmul Bajrangi Bhaijaan incepe cu cateva imagini mioritice de undeva de prin Pakistan. Personajul principal al filmului este o fetita de 6 ani ce nu poate vorbi. Intr-o calatorie ce are ca scop vindecarea fetitei prin rugaciune la templul din Delhi, fetita se pierde si da de Salman Khan.
De aici incepe calatoria filmului. Va spun, este un film care nu o sa placa majoritatii dar daca incepi sa studiezi putin mesajul ce il transmite s-ar putea sa il gasesti a fi un film cu o motivare puternica.
Fac o paranteza. Se pare ca de cand Salman Kahan a avut acel accident care s-a soldat cu victime a inceput sa joace in filme din ce in ce mai puternice sentimental ce au in prim plan copii. De retinut ca se implica activ in campanii de ajutorare a copiilor prin propria fundatie ‘Be Human’ si nu numai.

Il recomand![/fusion_text][youtube id=”vyX4toD395U” width=”700″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”&rel=0 ” class=””][/youtube]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.