Femeia anului 2014

0
60

Cine o mai poate intelege?
Toti, daca ne punem mintea la contributie, dar nu multi pot admite gandirea ei. Idei tampe, actiuni idioate si voci enervante.
Eu unul am dat peste o diversitate. Se pare ca zicala „femeia iti face peri albi” e adevarata si o sustin.
Lenea?
Da, poate ca sunt lenes, poate ca nu vreau sa construiesc o femeie din punct de vedere al mentalitatii dupa gustul meu. Vreau sa gasesc pe cea deja construita. Poate sa mai retusez dar in mare parte vreau sa fie creata pentru mine. Insa mai exista o varianta si asta include femeia inteligenta, femeia care se retuseaza singura dupa cel pe care il iubeste.
„daca tu mi-ai zis ca nu ai chef de vorba eu nu te-am mai deranjat”, „daca am vazut ca esti ciufut nu te-am mai deranjat”. Deci ce sa intelegi din asta?
Eu transform replica asa: bai daca tu nu ai chef de vorba, pe mine ma doare in basina de cheful tau si imi vad de treaba mea. Suna-ma cand iti revi!
La cealalta replica: bai daca pe tine te doare in miros si nu vrei sa vorbesti, atunci dute’n …. ca esti nesimtit.
Rezultatul: „taci dracu”. Ei bine. Eu daca as fi ciufut pai daca ea nu imi vorbeste mi-ar trece prin cap urmatorul lucru: uite ma la ea. Pai nu merita sa-mi bag piciorul in ea de relatie si sa ii dau eu indiferenta peste fata?
Poate ca sunt prea dur dar simt cu o durere in organ, imensa fata de astfel de scene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.