Efectul dofollow in SEO

Probabil ati auzit de dofollow sau nofollow de la diversi spameri sau oameni ce fac SEO in adevaratul sens al cuvantului. Cuvintele au ca sens, exact traduerea lor in limba romana si anume: urmareste si nu urmareste.
Se foloseste in mare parte pentru link building prin strangerea link-urilor dand comentarii pe bloguri, punand semnatura pe forumuri, inscrieri in directoare web si alte surse. Prctic un link dofollow este un link care aduce un beneficiu site-ului catre care trimite acel link.
Se zvoneste ca link-urile nofollow nu numai ca nu au niic un efect asupra site-ului, ba mai mult, ii dauneaza pentru ca Google se zice, ca ar considera acel site spam si nu il viziteaza.Punandu-i un artibut nofollow unui link, i se spune robotului Google ca nu are rost sa viziteze acel link.
Asadar, atunci cand comentati pe bloguri nofollow punand in nume link-ul site-ului dvs, nu faceti decat sa capatati cateva vizite si nimic mai mult.Se poate intampla sa si cauzeze site-ului dupa cum am spus mai sus!
Explicatiile in varianta completa le gasiti pe wefollow.info, un site-lista de bloguri cu atribut dofollow care va permit link-building-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.