Domeniul ce nu il folosesc

0
43

Am intalnit de multe ori persoane unele dintre ele chiar si cu vechime in domeniul acesta online ce vizeaza promovarea pe internet, care avea domenii cumparate de ani de zile insa pe care le tineau ascunse pe undeva prin cine stie ce register.
Oare de ce nu au ales sa tina acel domeniu online, vizibil, public, cu un mic text pe el?
Multi fac in acest fel o greseala imensa si sa vedem cum incepe si cum se termina.
Sa zicem ca Ema isi ia un domeniu .ro pentru ca ii place numele si vrea sa nu il ia cineva inaintea lui, poate chiar sa il vanda.Ema se gandeste ca poate peste 1 an de zile va realiza o afacere online purtand acel nume si tine mortis sa il tina. Ema cumpara domeniul, face plata si se lauda la toti 5 ani de zile ca are un domeniu.ro.
Vine vremea ca Ema sa realizeze ceva cu acel domeniu, cumpara un pachet de gazduire, directioneaza domeniul catre ns-urile primite si incepe sa construiasca acel site. Domeniul este vechi, dar Ema stie asta si se bucura asa ca ea va spune tuturor ce bravie a facut ca a luat acest domeniu si acum are o vechime foarte mare.
Ema se uita crezand ca Google il va primi cu mainile deschise insa nu este asa.Google de abia acum a aflat de domeniu si de abia acum incepe vechimea lui.
Daca Ema profita de informatiile puse la dispozitie in mod gratuit pe internet si citea cat de cat despre ce este bine sa faci cu un domeniu cu care nu ai ce face gasea:
– cauta un pachet de gazduire gratuit( ucoz.ro ca exemplu)
-seteaza rapid in acel cms un site si scrie doua tre vorbe care sa rezulte cam ce crezi tu ca va contine site-ul epste 20 de ani.
-Google va lua acel domeniu si cu chiu cu vai, chiar daca nu are nici un update de continut text ii va oferi o varsta, varsta de care Ema se va bucura cu varf si indest atunci cand va incepe sa puna un site adevarat sub acel domeniu.

Asadar daca Ema a facut o prostie cand nu a pus nimic pe domeniul ei, tu ce vei face?

Acum ca am vorbit intre noi despre Ema, adica am barfit-oz, ii dau cuvantul tovarasului Matt Cutts pentru a va zice si el in engleza ce si cum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.