Declar razboi

1
44

Acum cateva zile va povesteam despre musafirul nepoftit de care am parte. Filmul continua.
Ieri, la lasarea noptii, stand in sezut cu o oarecare stare de lene democratica, aud niste miscari insistente. Urechile mele sunt ochi pe zona cu pricina(zona din care venea zgomotul) iar la scurt timp sunt urmate si de ochi. Iau cu pofta criminala lampa in mana forte si o indrept catre acolo. Ce credeti ca vad?
Il vad pe Aurica facand naveta cu 104 (linia RATB) intre „sub pat” si „pe langa sifonier”. Instinctul meu, de cel mai periculos animal de pe Terra, ia nastere si cu o putere mirositoare iau in mana stanga un patent ce il aveam la indemana.
Nu stiu ce naiba aveam eu in cap pentru ca nu puteam sa ii dau in cap lui Aurica cu patentul. Era greu sa imi iasa aruncarea.
Alerg intr-un suflet de cangur ghipsat catre sifonier si il misc un milimetru, cred. Aurica fuge in bucatarie unde gaseste paradisul pentru frati lui.Acolo ramane.
Ei, tata, aici e partea grea pentru ca nu stiam unde se dusese, acolo in bucatarie si ia la miscat lucrurile pe acolo. Dau doua miscari la dulap, un sut la frigider, doua trei idei de miscari la masa si alte ce mai aveam eu pe acolo.
Deja aveam ganduri criminale: imi imaginam ca daca il prind il arunc la vecinul in balcon!
Ma uit in sus si ii vad coada. Cu picioarele tremurande si mana subreda, dau sa il prind de coada cu patentul si pa ca am prins p*la, imaginara a lui Aurica.
Mi-am luat o bucata din vechiul sifonier si m-am pus in ea ca ciobanul la oi. Picioarele imi erau stana de piatra, ochii ii miscam in slow motion, pulsul nu se mai auzea ca imi pusesem mere sub brat….
Sa amintesc ca eram descult.
Si imi trece frate,Aurica, printre picioare iar eu saream in sus precum PSY in al lui gangnam style. Eu cica sa-l prind. Era ora 3 noaptea.
Bai, pana la urma am dat la pace cu el si am mers fiecare la somn.
Dar, vipe e al dracu si a declarat razboi asa ca azi cand am venit acasa, am sapat 2 transee , am pus cate o capcana in ele: cu nuca si galeata, am luat otr*va(niste pliculete ca de ceai cu o substanta albastra in ele). Am impanzit casa si am plecat la o intalnire, urmata de alta.
Acum, maine voi cerceta rezultatul pentru ca trebuie sa refac bucataria deoarece este vraiste!

Bai, daca o casa plina de capcane nu il fac pe asta atunci eu imi iau geanta si ma mut in Florida. Nu putem trai impreuna. Nu pot!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.