De neinvins – articol motivational

0
62

Nu poţi conecta punctele privind înainte, le poţi conecta doar privind inapoi.
Aşa că trebuie să ai încredere că punctele se vor conecta cumva in viitorul tău. Trebuie să crezi în ceva: în instinctul tău, destin, viaţă, karma, orice, deoarece credinţa că punctele se vor conecta, o să iţi ofere siguranţa de sine pentru a îţi urma inima, chiar si atunci când o să te conducă pe căi mai puţin interesante.
Iar asta o să facă toată diferenţa. Timpul tău este limitat aşa că nu îl irosi trăind viaţa altcuiva. Nu te lăsa captiv dogmei trăind după rezultatul gândirii altor oameni. Nu lăsa zgomotul părerilor celorlalţi să îţi înece vocea interioară.

Trebuie să găseşti ceea ce iubeşti.
Este valabil atât pentru muncă, cât şi pentru iubire.
Munca o să îţi ocupe o mare parte din viaţa ta si singura cale ca tu să fi satisfăcut este să faci ceea ce crezi tu că e o muncă extraordinară. Singura cale ca să faci o muncă extraordinară…este să iubeşti ceea ce faci.
Dacă nu ai gasit-o , continuă să cauţi si nu te mulţumi cu puţin. Ai curajul să îţi urmezi inima şi intuiţia, cumva ele ştiu deja ce vrei sa devii.

O să ai suişuri şi o să ai coborâşuri.
Majoritatea oamenilor renunţă prea uşor la ei înşişi.
Ştiai că spiritul uman este puternic?
Nimic nu este aşa puternic, e greu să ucizi spiritul uman!
Oricine se poate simţi bine când e sănătos, când facturile sunt plătite, când se află intr-o relatie fericita. Oricine poate să fie pozitiv atunci, oricine poate să aibă o viziune amplă atunci, oricine poate să aibă incredere în aceste circumstanţe.
Adevărata provocare a dezvoltarii, mentale, emotionale si spirituale vine când eşti la pământ. E nevoie de curaj pentru a acţiona.
A fi înfometat când ai fost învins. E nevoie de curaj….Pentru a începe de la zero din nou.
Frica ucide visele. Frica ucide speranţa. Frica…Frica…pune oameni in spital. Frica te poate îmbătrâniiT, te poate trage înapoi de a face ceva ce tu crezi că eşti capabil, O să te paralizeze. La sfârsitul sentimentelor tale e nimic, dar la sfârşitul fiecărui principiu se află o promisiune. În spatele sentimentelor tale, se poate să nu se afle nimic.
Dar în spatele fiecărui principiu se află o promisiune. Şi în viaţa catorva dintre voi motivul pentru care nu eşti unde îţi doreşti chiar acum, este din cauza că totul e despre sentimentele tale.

Nu îţi vine sa te trezeşti.
Cui ii vine ?
În fiecare zi le spui ”nu” viselor tale. S-ar putea să îţi împingi visele înapoi 6 luni, un an întreg !
Acea singură zi, ziua în care nu te-ai trezit ţi-ai împins treaba înapoi pentru nu ştiu cât timp.
Nu permite emoţiilor tale sa te controleze. Suntem emotivi, dar poate vrei să îţi disciplinezi emoţiile. Iar dacă nu îţi disciplinezi emoţiile, o sa te controleze.
Vrei ceva?
O să mergi până la capăt pentru a obţine. Nu o să fie uşor, când vrei sa te schimbi. Nu o să fie uşor.
Dacă ar fi fost uşor, toată lumea ar fi făcut-o. Dar dacă eşti serios, o să mergi până la capăt.
Eu sunt în control aici. Nu o să las asta să ma tragă în jos, nu o să las asta să ma distrugă. Vin înapoi. Şi o să fiu mai puternic şi mai bun din cauza asta !

Lupţi pentru visele tale, pentru pacea mentală, pentru sănătatea ta !
Asumă-ţi întreaga responsabilitate pentru viaţa ta. Accepta unde eşti acum si responsabilitatea pe care trebuie sa ti-o asumi pentru a ajunge unde vrei să ajungi. Poţi decide să trăieşti fiecare zi ca şi când ar fi ultima !
Traieşte-ţi viaţa cu pasiune, cu intenţie. Decide că o să te straduieşti. Ultimul capitol din viaţa ta nu a fost încă scris Şi nu contează ce ţi s-a întâmplat ieri nu conteaza ce ţi s-a întâmplat. Conteaza ce o să faci în privinţa asta ?
Anul acesta o să îmi transform obiectivul în realitate. Nu o să mai vorbesc despre asta!!
Cred că a persevera este important pentru toată lumea. Nu te da bătut, nu renunţa. Întodeauna o să existe un răspuns pentru orice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.