Cumpar link

1
77

Dupa cum spuneam intr-un articol trecut despre ce am patit cu magicienii.com ne-am vazut nevoiti sa il readucem pe linia de plutire asa ca vom face link building pentru el. Doream sa il lasam sa creasca natural, asta ca sa mai testam din cand in cand SEO Google insa iata ca nu am reusit sa facem asta.
vom incepe sa-i achizitionam link-uri de pe site-uri care au un minim page rank Google 2, minim 1000 de pagini indexate, minim 5 luni vechime page rank precum si minim 100 de vizite.Din testele facute un astfel de site, unul ce indeplineste aceste conditii este un site perfect „sanatos” si numai bun pentru a ne da un link.
Daca magicienii.com nu isi revine vom fi nevoiti sa fortam pe un page rank 4 cu minim 10k pagini indexate, 1000 de vizite la zi si o vechime de page rank de minim 5 luni.
Odata facut acest pas este aproape obligatoriu sa il aducem pe linia de plutire.
Site-ul nu este optimizat on site perfect pentru ca incercam sa testam anumite detalii SEO insa preferam sa nu pierdem complet sansa si nu il vom optimiza.

Google penalizeaza site-urile care cumpara link-uri sau nu le baga in seama asa ca acum avem o ocazie de a vedea efectul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.