Cum m-am angajat eu la Samsonite

0
20

Eram intr-o perioada mai „sifonata”. Imi dadusem demisia de la HexiPharma, terminasem o relatie si imi luasem o pauza. Aplicam pe la job-uri dar nu eram sigur ce sunt si ce vreau. Nu stiam exact in ce directie sa ma duc. Stiam sa fac site-uri, SEO, design in Photoshop si Illustrator, video in After Effects, sa scriu articole, sa gandesc marketing, dar totusi nu stiam unde sa ma pozitionez.

Era dimineata, eram cu adevarat mahmur. Probabil inca beat deoarece era ora 7:25 AM si eu „cazusem la datorie” pe la 5 AM. Nici macar nu adormisem acasa. Eram la un amic. Asadar, ametit buimac am raspuns la telefon. O domnisoara m-a chemat la interviu iar eu, evident ca m-am conformat. Am tras hainele „de scandal” caci nu ma duceam la baut cu haine de interviu si am chemat un taxi. Am ajuns, am asteptat cred 30 de minute. Sunt absolut sigur ca duhneam a alcool si aveam o fata super rupta. Hainele de pe mine si ele duhneau a tigari si nu eram deloc ok. Evident am cerut multa apa. Eram inca super ametit.

Am participat la interviu. Mai erau cateva persoane la rand. A doua zi m-au chemat la interviu cu patronul si m-a angajat.

De ce m-au angajat si ce s-a intamplat dupa, vom descoperi impreuna in cartea ce sper ca o voi publica in maxim 2 ani. Inca mai am de scris. Important este si m-ar ajuta foarte mult sa reti acest blog si sa mai dai din cand in cand cate o tura pe aici, sa vezi daca am mai scris despre ceva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.