Cum iti pui afacerea in pericol?

0
117

Daca ai o afacere la inceput de drum si totul merge bine asa cum nici chiar tu nu te-ai fi asteptat esti un caz fericit evident. Insa nu despre asta este vorba ci despre cum poti sa cazi rau de tot. Nu o spun din traite insa fiind de foarte mult timp specialist marketing, unul scump chiar, pe la diverse firme care au inceput de jos, la multe dintre ele luand parte inca de la inregistrarea firmei, o spun ca martor.

Nu trebuie sa te asociezi public cu nimeni deocamdata. Nu ai puterea de a investi in presa online si cea scrisa pentru a-ti repara imaginea. Da, tu nu iei in serios acest lucru pentru ca inca te vezi un mic pion dar s-ar putea ca peste ani cand te crezi rege si sa iti para rau.

Produci ceva sau esti importator? Nu pune link de recomandare catre partenerii tai sau catre cei ce iti vand marfa. S-ar putea, ca ei, sa dea peste un client nefericit care sa traga in jos si imaginea firmei tale. Nu iti insusi problemele partenerilor tai! Stai retras si continua sa iti faci treaba la care te-ai inhamat.

De ce am scris acest articol? Nu stiu. Nu aveam ce in afara de corona si parca mai simt nevoia sa ofer gratuit din experienta mea cui vrea si are capacitatea sa o inteleaga. Sau poate ca m-am gandit sa sterg loka.ro si sa fac ceva simplu, scump si bun. De aceea poate ca sunt cu gandul in directia aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.