Creare magazine online la cheie în doar câteva minute

0
56

Ai nevoie de soluții de creare magazine online? Un magazin online este o afacere foarte uşor de întreţinut. Cerere există pe piață, modalităţile de promovare sunt nenumărate. Soluțiile de creare magazin online oferite de Shoprenter îți oferă acum posibilitatea de a avea un magazin cu toate funcțiile necesare: marketing și promovare, cupoane de fidelizare, integrare cu rețelele sociale, oportunități de fidelizare a clienților tăi precum sisteme de newsletter, integrare cu un comparator de prețuri și un sistem flexibil de discounturi pentru clienții tăi.

Cu ajutorul acestor servicii îți poți alege design-ul dorit la magazinul tău online dintr-o gamă largă de șabloane, poți avea pagini cu categorii și produse customizabile dar și aspect adaptabil pentru telefoanele mobile și tablete.

Administrarea magazinului tău se va face foarte ușor iar securitatea datelor tale este ridicată! În plus, îți oferim suport tehnic gratuit pentru a utiliza cât mai bine magazinul tău online. Află mai multe despre soluțiile noastre pe: Shoprenter.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.