Colaborarea cu cei care scriu articole

0
88

Aveam nevoie de cateva persoane care sa scrie articole de genul „stiati ca” pentru verzuliu.ro. Am cautat pe seopedia unde am dat de preturi mici cu o slaba pregatire gramaticala si preturi mari dar cu o slaba pregatire tehnica vizavi de subiectul ce trebuia tratat.

Aveam nevoie de persoane care sa scrie articole medicale.
Bugetul la acea vreme era de 4000 lei/luna si trebuia sa produc cat mai multe articole si cat mai bune pe care sa le programez sa se publice pe site pentru a avea zilnic un update.

Am cautat pe olx.ro unde am fost asaltat de sute de oferte de parca toti scriitorii de articole acolo isi faceau veacul. Haios. Evident calitatea era dezastruoasa si o gramada de femei nesimtite care pretindeau ca e normal sa imi dea articole traduse cu Google Translate pentru ca au mai dat ele. Deci o dezamagire.

Am pus anunt de angajare remote pe bestjobs si ejobs. Cred ca multi aplica avand ochii inchisi. Si aici, o dezamagire completa.

Mi-am dat seama ca elita este ocupata si nu se afiseaza. Trebuie sa aplic alta metoda.

Am cautat printre cunoscuti si am gasit 2 fete care scriau foarte bine, cu care colaborez si acum. Scumpe dar articolele sunt corecte. Evident greseli scapam cu totii dar ar fi treaba mea sa caut si o persoana care sa corecteze. De exemplu, pretul este de 10 lei/100 cuvinte. Un articol are in jur de 700-1200 cuvinte.

De ce nu scriu eu? Am un job si nu imi permite timpul. Scriu pentru cei pentru care lucrez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.