Chestionare auto categoria A

Nebunia tinerilor din ziua de astazi este sa implineasca in cel mai scurt timp varsta de 18 ani si sa obtina carnetul de soferi pentru ca apoi sa iasa la plimbare noaptea cu muzica tare si geamurile deschise.
Si eu am trecut prin asta, numai ca nu am umblat cu geamurile deschise imediat cum am luat carnetul pentru ca era iarna si nu cred ca ar fi fost asa confortabil. A trecut ceva vreme de atunci, am luat permisul pentru categoria B, dar intr-o zi de vara cand eram la mare si un prieten m-a plimbat pe motorul lui am spus: Gata! Vreau si eu sa ma plimb cu motorul. Asa ca imediat ce m-am intors acasa m-am inscris la scoala de soferi pentru a obtine permisul pentru categoria A.
Nu voiam sa patesc la fel ca la categoria B si anume la sala sa pic prima data, de aceea m-am interesat unde as putea sa fac chestionare auto categoria A online pentru a vedea daca sunt intradevar pregatita. Din mai multe surse mi-a fost recomandat site-ul chestionare.net unde mi s-a spus ca pot gasi exact ce caut, cele mai bune chestionare auto categoria A care ma vor ajuta cu siguranta. Asa am si facut si timp de 5 zile am rezolvat in fiecare zi zeci de chestionare auto categoria A pana ce am fost 100% convinsa ca de data aceasta nu voi mai da gres si voi obtine din prima permisul si pentru categoria A.
A sosit si ziua in care am sustinut examenul theoretic si am fost foarte fericita deoarece am trecut din prima. Sigur voi recomanda si altor persoane site-ul chestionare.net care chiar mi-a fost de mare ajutor.
Si ca sa ma laud putin si la examenul practic am luat tot din prima iar acum ma pot bucura de plimbarile cu motorul meu prin aglomeratia infernala din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.