Cea mai proasta pizza mancata vreodata

Am fost ieri intr-o graba la una din pizzeriile din zona, Casa Diham, pentru a-mi astampara foamea ce nu imi dadea cu pace. Locatia era garnisita bine cu decoratiuni de sarbatoare, un aer curat(era usa de la intrare tinuta deschisa pentru economie) si mese frumos aranjate.
M-am asezat la o masa cu o priveliste placuta si ma bucuram de prezenta colegei de apartament intrand intr-o discutie interesanta.
Cerinta mea a fost: o pizza Casa Diham cu sos iute. Blatul sa fie pufos.

A durat ceva pana a sosit pizza. Probabil bucatarul s-a dus sa taie porcul si sa culeaga legumele de pe undeva de pe langa Bucuresti. Dar a venit. si m-am apucat sa rontai la ea pentru ca blatul nu era pufos asa cum cerusem iar gustul: si o omleta simpla are un gust. Acea pizza nu avea nici unul. Am incercat cu sos crezand ca imi vor da lacrimile si imi va curge nasul motiv pentru care voi volosi servetelele de pe masa numai ca sa imi suflu pe dansul(ironie fata de cei ce folosesc o astfel de exprimare), dar surpriza, sosul nu avea nici un gust, dar sa mai fie iute.
Eu, ghiolban, am pus tot sosul pe jumatate din pizza inainte sa il gust. Voiam ceva foc in gura.
Feliile de salam sau ce erau ele, erau taiate la 12-13 cm diametru cu toate cele aruncate acolo intr-o minunatie de „pleasca”.

Pizza era asezata pe un fund de lemn. Acum ideea e bai asta care ai avut ideea asta de a da un aspect rustic restaurantului: eu nu am cerut pizza cu lemn pentru ca nu prea mai mananc lemn.
Odaca ce cutitul are zimti e la mintea prostului tau cocos ca atunci cand o sa tai pizza o sa jumulesc si din lemnul ala niste mici aschii pe care o sa le inghit.

Asadar va invit la Casa Diham de la, evident, Diham, sa imi spuneti daca porcul prins de bucatar prin Bolintin Deal la fuga spre Vale a fost mai bun.

2 COMENTARII

  1. Subscriu cele spuse mai sus. Am raspunsul problemei tale primit chiar de la ospatarul sef al locatiei care asta vara intr-o seara linistita cu muzica live, comandand o pizza personalizata as zice eu, nu numai ca nu am avut voie sa primesc asa ceva -reteta e reteta – la intrebarea de ce nu are gust pizza si e atat de fada? mi s-a raspuns: aici nu e pizzerie, daca vreti o pizza adevarata megeti intr-o pizzerie, o pasta adevarata, mergeti intr-o trattorie, etc Asta e tot ce va pot oferi!
    „Succesuri”

    • Numele lor pe internet se gaseste cam asa „Casa Diham Terasa&Pizzerie”, pe website-ul lor. Apoi daca un restaurant nu poate face o pizza buna inseamna ca nu se poate numi restaurant. E de inteles ca o pizza buna o poate face doar o pizzerie si aici amintesc de Cuptorul cu lemne unde am mancat o pizza buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.