Ce vrea femeia ?

Se spune ca femeia e complicata, femeia e greu de inteles, femeia dificila.
Cum spuneam intr-un articol trecut, de fapt, femeia e asa de aiurita incat nici ea nu se poate intelege pe sine. Problema este atunci cand nefericita considera ca ceea ce crede este ceea ce trebuie.
Dar cu putina experienta si cu multa vointa vei ajunge sa o intelegi mai bine decat se intelege ea.
Bineinteles asta vei face dupa ce vei rezolva cele 3 probleme generale ale barbatilor: uratenia, timiditatea-prostia, bogatia.
Pe masura ce vei rezolva prima problema vei vedea ca jigodia e nesatula si vrea din ce in ce mai mult. Practic ea este de-a dreptul un animal, o femela. Continua sa isi caute masculul mai bun toata viata.
Odata ce ai rezolvat cu uratenia va dori sa fi super-tupeistul pe care nu l-a avut niciodata. Odata ce esti tare in gura va dori sa fi bogat.
Finalul, daca esti un barbat puternic, va fi: poti sa pleci.

Si cand esti bogat ce mai faci?
Iti gasesti una care a trecut prin toate cele 3 tipuri de barbati, o taratura prin toate cazematele, o scursura a feminitatii pure. Darami casa cu ea si o inseli cand ai chef.

Cand spun bogat incerc sa ingroblez o serie de alte detalii cum ar fi: o masina mai scumpa de 20.000 de euro, o casa mai mare de un apartament cu 3 camere, un salariu mai mare de 2000 euro/luna

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.