Ce te oprește să faci ca visele să devină realitate?

0
46

Pasiunea ta – îndemnată de putere, alimentată de motivație – ia amploare sub forma unui plan de viitor.
Izolarea este un dușman aprig. Având o idee și neexprimând-o pentru mult timp, nu e tocmai un lucru potrivit. Ce ar fi să organizezi o petrecere pe tema ideilor la care să-ți chemi prietenele cele mai apropiate și să împărtășiți idei, păreri și experiențe? Atunci când mai multe persoane se adună la un loc la o petrecere, iar tu intri în contact cu ele, comunicând, descoperi informații ce te-ar putea interesa – un exemplu ar fi – prietena sau prietenul unei amice de-a tale te poate pune în contact cu anumite persoane ce te-ar putea ajuta în realizarea visului sau planului tău. Și astfel ești pe punctul de a lua acțiune și a dezvolta un plan de bătaie.
Înainte să îți pui ideea cu petrecerea în aplicare, gândește-te mai întâi, ce anume te reține în a evolua și a face tot ce îți stă în putință pentru a-ți realiza dorințele. Pentru început, fă următorul exercițiu: desenează pe o coala albă un cerc, în mijlocul căruia să-ți scrii dorința sau dorințele, dacă sunt mai multe, iar în exteriorul cercului, notează cauzele, obstacolele sau piedicile ce te rețin și te fac să dai înapoi.
Când ești pregătită să treci direct la subiect, invită-ți prietenele să ia loc, în forma unui cerc. Începe a-ți explica golurile și obstacolele. De exemplu, ʺMi-aș dori să merg în India, dar aș dori ca prima dată să vorbesc cu cineva care a fost acolo; eu nu cunosc limba respectivă și nici un bun agent de turism care să mă poată îndruma.ʺ Apoi ia un pix și un carnețel, și începe în a-ți nota ideile și părerile ce urmează să le primești de la persoanele invitate de tine.
Este important să nu filtrezi răspunsurile sau sugestiile, în care să nu ai încredere la început – scrie toată informația pe hârtie, părere, sugestie, contacte, absolute tot ce prietenele tale îți împărtășesc indiferent de subiect, ca tu mai apoi să ai timp să te gândești la fiecare idee în parte și să decizi care este mai potrivită. Dacă luarea notițelor ți se pare a fi o sarcină dificilă, roagă-ți una din prietene să te ajute. Să nu te surprindă faptul că prietenele tale te vor apela la fiecare informație primită sau îți vor trimite zeci de e-mailuri. Ele iși doresc să te ajute în a-ți îndeplini visul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.