Cautam o farmacie deschisa non-stop in Bucuresti

0
114

Aseara, in jurul orei 12:16, s-a produs o nevoie urgenta de a merge la farmacie. Nu era o gluma si nici un motiv de a iesi la plimbare.
Stiam, ba mai mult, eram sigur ca la acea ora, in acea noapte, fiecare filtru de politie ma va opri pentru verificarea declaratiei pe propria raspundere si a actului de identitate/permis auto.

Problema era ca minunatele farmacii bucurestene nu au binevoit sa afiseze pe website-urile lor nici un comunicat privind programul in contextul pandemiei de Coronavirus si treaba asta m-a facut sa ma gandesc daca voi gasi o farmacie non-stop „pe timp de corona„.

Surprins fiind de linistea macabra a unei nopti, ce alta data facea ca Bucurestiul sa fie viu, am mers ascultand-o catre locul de parcare. Pe drum am intalnit un filtru la statuie si mai multe masini de politie aflate in deplasare pe Nicolae Grigorescu.

Din fericire sau din pacate nu m-a oprit nici un politist. La intalnirea lor atentia mea era indreptata mai mult la mainile sclipitoare(fosforescente) ale acestora pentru ca nu cumva sa imi faca semn si eu sa nu il observ.

Farmacia deschisa non-stop in Bucuresti, mai exact sector 3, este Flora din zona DIham.

PS: poza nu are caracter informativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.