Cat va rezista Facebook pe piata ?

0
59

Toata floarea cea vestita a internetului si in mare parte cei care nici 10% nu inteleg din Facebook discuta pe tema: „va rezista Facebook in fata lui Google” ?
Ceea ce acei 10% nu vad si nu inteleg este un lucru important, monopolul.Inainte de lansarea Facebook Google nu avea concurenta puternica detinand monopolul insa odata cu aparitia Facebook a inceput sa se simta cum trage din toate puterile sa stea in top.
Daca stam bine sa ne gandim Google nu avea update-uri foarte mari sau importante insa a inceput sa faca update-uri masive de design, sa vina cu unelte noi si multe altele.
Prezenta lui Facebook pe piata este un lucru bun pentru ca din lupta lor noi ne alegem cu mai multe facilitati.
Prostimea ramane la „mai bine sa se inchida Facebook ca eu prefer Google!”.
Oficialii Google spun ca nu se poate pune problema de monopol atat timp cat ei ofera produsele Google gratuit insa Adwords nu este gratuit!
Probabil asta uita sa spuna precum si castigurile ce Google le obtine prin sistemul Adsense.
Sa luam in calcul faptul ca Adwors exista in paginile de cautare Google precum si pe site-urile noastre si acesta din urma se numeste Adsense.
Daca Facebook ofera un sistem precum Adsense?
Daca ofera bani mai multi pentru cei care se inscriu?
Oare nu va da si Google?

Este mult de vorbit pe aceasta tema insa vrem sa deschidem ochii naivilor si mai putin eschisilor la minte asupra acestui fapt ce priveste concurenta marilor companii online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.