Cat de greu imi este sa fac bani ?

Citesc multe articole in care altii isi prezinta reusitele si ma intreb de multe ori, cam ce trebuie sa fac si eu ca sa ajung acolo.
Sincer ma tem de multe. Imi este frica sa ma afisez cu diverse, cu site-urile ce le detin sau pe care le administrez(co-fondator). Pe internet exista multa invidie, multa ura, multi tipi care nu au ce face si isi pun aceeasi intrebare ca si mine. In loc sa munceasca prefera sa le faca rau celor care muncesc, care incearca sa cladeasca ceva.
Cat castig eu din online?
Nu prea mult. Incerc din rasputeri sa ajung la o suma de 1000$ pe luna, insa nu imi iese de fiecare data. Tinand cont ca am atatea plati de facut suma care imi revine este extrem de mica. Nu ma plang. Stiu ca sunt inca tanar si am putere de munca.
Cum castig acesti bani?
Foarte greu. Sunt angajat, full job, ca specialist marketing in domeniu Medical. Pe langa asta sunt si freelancer. Muncesc de la 7 dimineata cand plec de acasa pana pe la 9-10 seara. De multe ori muncesc si in week-enduri.
La acest volum de munca banii obtinuti sunt putini.
Da, poate ca muncesc mult si prost. Si eu m-am gandit la asta. Am aplicat si aplic in continuare tot ceea ce invat.
Am prins experienta in web-design, in SEO, in marketing online si continui zilnic sa prind si pe programare/coding la fel ca in multe altele.
Incetul cu incetul incep sa imi dezvolt calitatea de blogger. Cu toate ca am inceput acest jurnal, mai mult din hobby, vad ca incepe sa prinda. Lucru ce ma face sa ma perfectionez in ale scrisului. Nu-mi place sa reproduc stirile intr-o maniera jurnalistica. Asta o fac altii. Vreau sa o fac in stilul meu, mai urban, mai ipocrit, mai diferit.
Nu pot sa zic ca am facut bani cu acest blog. Daca am facut sa zic cateva sute de euro in anii lui de existenta este bine. Sa zicem ca i-am amortizat cheltuielile de intretinere.

Am o singura problema cand vine vorba de scris: nu am rabdare si de aceea gasiti greseli in text. Spun ce am de spus si nu stau sa corectez. Daca cititi in footer veti vedea parerea mea cu privire la acest aspect.

3 COMENTARII

  1. Admiterea la studiile universitare de licenţă (3 ani) se face în două etape distincte:

    pentru ocuparea locurilor finantate de la buget si a celor cu taxa, cu examen de admitere (70% – testul grila, 30% media examenului de bacalaureat)
    pentru ocuparea locurilor cu taxa, ramase disponibile dupa prima etapa, fara examen de admitere, pe baza mediei de la bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.