Care este scopul ?

0
48

Ideea de „femeie materialista” este una moderna. In principiu femeia a fost creata ca fiinta materialista. In mare parte.
Insa, exista mici exceptii, cazuri in care femeia este exceptionala, in care lupta sa egaleze barbatul. Le vedem in functii cu multe responsabilitati avand cafeaua intr-o mana si ditamai teancul de hartii in cealalta mana. Le vedem obostite fumand rapid in pauza numai sa ajunga mai repede la birou si sa se reapuce de treaba. Le vedem alergand sa ajunga repede acasa la sotul lor, sa pregateasca cina si curatenie.
Nu o victimiza, si barbatul are indatoririle lui la fel e stresante si obositoare. In acest fel totul se intampla la egal.
Restul?
Le vedem pe la ora 13-14 prin mall sau pe la terase cascand de zor ca abia s-au trezit.
Mergeam ieri pe strada, plin de praf.
Nu aveam timp sa ma schimb. Alergam cu treaba. Alergam sa rezolv probleme. In treacat vedeam cate o mandra cu parul balai, usor parfumata si perfect curata.
M-am gandit: niciodata nu o sa vad o femeie plina de lavabila alergand cu 100 dibluiri cu surub cu o bataie, un sac de folie, un patent si un intrerupator in buzunar.
Ce mai conta ce loc de munca aveam, ce mai conta pentru ce alergam.
Sunt un calator prin aceasta viata. Ma uit peste margini si cunosc fel si fel de caractere.

Asadar, o rezolvare ar fi, femeia care nu este destul de inteligenta incat sa fie exeptionala, trebuie folosita si folosindu-se de simplul fapt ca este femeie, barbatul sa stea confortabil. Intelegeti voi ce vreaus a spun.
Boul din tine se va gandi ca ma refer la a o trimite la produs pe centura!

De ce sa muncesc eu pentru confortul femei? Gandeste-te o clipa tinere jder, de ce sa nu munciti amandoi pentru confortul familiei voastre?
Calator fiind, dupa cum spuneam, am cunoscut si astfel de cazuri.
Multumesc caracterului meu destul de orgolios ca m-am ridicat din astfel e capcane.

Si finalul: fiecare prost are proasta lui. Nu e neaparat valabil si in cazul prezentat de mine, cel in care femeia este execeptionala incercand sa lupte cot la ciot cu barbatul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.