Cardul si banca perfecta pentru paypal

Am vazut multe persoane intreband sau cautand informatii legate de aceasta intrebare si am decis sa realizam un articol care speram ca va va lamuri in acest demers.
Banza perfecta pentru Paypal este ING sau BCR.Cardul perfects este Visa Electron.
Acum voi motiva decizia mea prin urmatoarele:
-ING are un sistem online super frumos ce va ajuta cu destul de multe informatii.Odata ce ai cerut o suma mai mare de bani din paypal catre contul tau bancar din Romania sper ca nu vei avea dorinta nebuna de a merge in fiecare ora la bancomat sa vezi daca ti-au sosit banii asa ca poti intra foarte usor in HomeBank pentru a verifica
-BCR, la fel ca ING insa aici se numeste InternetBanking asigura o interfata completa de monitorizare a contului online
Eu folosesc contul de la ING de cel putin 5 ani in relatie de prietenie cu Paypal si nu am avut nici macar o problema pana acum.
Chiar zilele acestea voi scoate cam 200 euro din paypal si voi sta linistit pentru ca nu trebuie sa merg la bancomat sa verific daca mi-au venit banii sau daca am inceput sa cheltuiesc din ei, voi avea posibilitatea intotdeauna sa verific ce suma de bani mai am in cont.
Nu facem nici o reclama pentru ING sau BCR ci pur si simplu va punem in fata ce este mai bun.
Acum pentru cei ce de abia au inceput folosirea unui cont Paypal zicem urmatoarele:
-este foarte bine ca in sfarsit ai ales sa folosesti un sistem sigur si foarte complex de plata online
-pentru verificarea contului tau in relatia cu cardul ti se va cere un cod.Acel cod va fi afisat in extrasul de cont.Ti se vor retrage din contul bancar 1,5 euro si ti se vor inapoia imediat ce ai introdus codul.Mare atentie pentru ca tranzactiile atat de informatii cat si de bani se fac la cel putin 3 zile asa ca fiind obligat sa introduce acel cod in minim 4 zile parca e un risc foarte mare sa ceri inca odata codul si banii initiali se poate sa nu ii mai primesti.
De aceea este bine sa folosesti si o banca ce detine un sistem complex de monitorizare a contului bancar online.
-de cate ori vei retrage din paypal, bani, ti se va opri un comision de 2 euro.
-suma minima de retragere este de 10 $ sau 10 euro, parca
Nu am nici eu precum nici colegii mei nimic de reprosat fata de Paypal asa ca vi-l recomandam din toata inima.
De ce?
Pentru ca prin acest articol speram sa educam si sa va indreptam pe calea cea buna.De ce sa folosim servicii ca epayment care ne fura excesiv cu niste comisioane imputite?
De ce sa nu folosim niste sisteme mult mai competente care nu ne fura.
Magazinele online incearca sa va satisfaca nevoile asa ca nu pot introduce paypal daca d-voastra nu folositi si sunt nevoite sa creasca preturile pentru a acoperi comisioanele ce epayment le cere.
De fapt, nu recomandam nici un sistem de plata online cu cardul pentru ca nu merita.
Era sa uit: nu e nevoie de a avea bani in paypal daca aveti un card atasat pentru ca exista posibilitatea ca atunci cand platiti sa extrageti prin paypal direct din contul bancar.
Mare atentie la datele contului pentru ca in ciuda faptului ca au un suport extrem de saritor la nevoie e mai bine sa fiti mai prudenti!
Pentru orice intrebare legata de plati online si cele enumerate in acest articol va asteptam la adresa de mail office@vipe-design.com sau mai jos in comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.