Camera Video Sport iUni Dare 50i

Fiind un mare pasionat de scuba diving, mereu mi-am dorit sa achizitionez o camera performanta cu care sa imortalizez flora si fauna marina din zonele in care practic acest sport. Am achizitionat in trecut cel putin doua modele, dar calitatea senzorului si rezistenta la apa lasau de dorit.

In primul caz, am putut realiza filmari pana la o adancime maxima de 20 de metri, dispozitivul fiind insa certificat pentru 35. Problemele nu au aparut insa imediat, ci pe neasteptate m-am trezit cu apa in interiorul obiectivului iar functionarea a fost compromisa. Ce este cel mai important insa este faptul ca nu mi-a fost oferita garantie desi vina nu imi apartinea, produsul fiind utilizat in conformitate cu specificatiile producatorului.

Cel de-al doilea caz nu a fost de asemenea unul fericit deoarece desi rezistenta la adancime mare era respectata, calitatea sistemului optic lasa de dorit. Nu numai ca dadea rateuri la focalizare, dar nici expunerea nu o realiza corect, rezultand imagini supraexpuse in 60% din timp. Daca nu era suficient, dupa apoximativ o luna de utilizare normala, mecanismul de autofocalizare precum si zoom-ul au inceput sa scoata anumite sunete ciudate, incetand sa mai functioneze corespunzator.

Atunci cand un prieten mi-a recomandat site-ul www.iuni.ro ca fiind distribuitor de camere sport, am ales sa ii acord o sansa si sa achizitionez modelul Sport iUni Dare 50i, in special datorita specificatiilor tehnice pe care le are. Nu am fost dezamagit, cel mai impresionat am fost de unghiul mare de cuprindere al obiectivului de 170o si de calitatea fotografiilor, senzorul de 12Mp facandu-si treaba asa cum trebuie.

In ceea ce priveste functia de baza, aceea de camera de filmat, am fost impresionat de calitatea clipurilor, in special cele trase la setarea full HD. Senzorul giroscopic functioneaza chiar mai bine decat la unele modele ale unor producatori consacrati, oferind stabilitatea necesara chiar si in cele mai dificile conditii.

In final doresc sa recomand mai departe cu caldura acest site, in special produsul cu modelul iUni Dare 50i, asigurandu-va ca veti beneficia de cea mai buna calitate de pe piata, celelalte produse fiind potrivtie pentru camuflare si spionare in special. In continuare va doresc sa va bucurati de achizitia dumneavoastra si o zi cat mai frumoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.