Burzinca la pachet

Ma bag la promovarea inceata dar sigura a unui site. Mi se da un buget destul de decent si ma apuc de treaba. Cu sila in degete si praf pe touchpad incep a scrie pe un forum plin de furie si dezmat un mic anunt, pe cat aveam in dare de mana de bine structurat. Nu izbutesc mult si incep a veni ofertele. Odata cu ofertele vin si mancatorii de timp si maro. Asta se intampla ieri. Azi, multumesc lui Dumnezeu, dau de inca unul sau mai bine zis una ce imi vine cu o oferta greu de inteles. Cica sa-i dau 3 euro pe luna pentru un link pe site-ul ei de 26 de pagini. Parca prea mirositoare de plictiseala era ziua, daca nu mai dam de una care sa o puteasca de maroniu mirositor.
Ei bine, eu dau sa-i spun cucoanei ca ma intereseaza site-uri ce au de la cateva mii de pagini indexate in sus insa sunt luat pe sus. Ca pagina ei are autoritate si ca e pe prima pagina la „ce nu ma interesa” cuvant, ca eu ma dau seoist dar ridiculismul e dat pe fata pentru ca am amintit de PageRank etc.
Ba, eu zic de PageRank pentru ca unii nu stiu mai mult de atat. Ca eu cotrobai prin ghena unuia de site pana aflu si cum o cheama pe masa e alta mancare de fasole batuta cu piciorul nespalat de doua saptamani.
Mda, pai cam atat cu ridicolul pe zilele acestea.
Oricum de cumparat am cumparat niste link-uri bune, alaturi de o reclama pentru o luna de zile. Asta e un fel de apa de ploaie dar asa usor usor se va forma un link building frumos, zic eu.

Plin de flecgma venita de la maronii internetului merg sa imi dau cu clor pe fata pentru ca prostia se ia si revin cu ceva impecabil de prostesc si numai bun de spus in zilele ce vor urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.