Planuri mari: biciclist navetist

0
124

Anul acesta am decis sa imi schimb complet viata. Asa ca am renuntat la dulciuri, la paine, la sucuri, la tigari. Evident ma simt mult mai bine.

In acest moment fac naveta intre casa si munca, 25 km/zi.

Vreau sa ma reapuc de sport si cum timpul nu imi permite, renunt la confortul oferit de masina personala in detrimentul bicicletei. Deci voi face naveta cu bicicleta in Bucuresti. Ruta este: Park Lake – Jilava. Inca nu am facut o proba insa imediat ce prind un weekend insorit testez ruta cu bicicleta. In principiu trebuie sa fie simplu.

Panta de pe Mihai Bravu. Daca in masina nu se simte si se observa greu, inclinatia de pe Mihai Bravu din dreptul Sun Plaza se simte. Este mica dar pe distanta mare. Ultima oara cand am ajuns la pasaj am coborat de pe bicicleta. Nu imi mai simteam picioarele. Probabil pentru ca nici nu am antrenament. Asa ca m-am gandit ca traseul sa fie pe Str. Secerei (urc pe jos acolo la Shop&Go), ies pe langa Oraselul Copiilor si de acolo dupa cum zice harta pana retin traseul printre blocuri, pe stradute. La intoarcere e nasoala treaba pentru ca de inclinatia pana la Prosper de pe Mihai Bravu nu am cum sa mai scap. Dar hei, e dupa munca deci o sa fie o placere drumul spre casa. Sunt genul care la fix rupe usa exact cum faceam la scoala.

Ce bicicleta am: un MTB Rockrider din ala ieftin, fara frane pe disc, cu suspensie pe fata si schimbator Shimano. E bicicleta de tranta, nu de laudat insa eu sunt multumit de achizitia mea. 940 lei cred ca am dat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.