Astept povestea ta…

Stiu ca titlul are o usoare tenta de romantic, insa nu e nici pe departe. Vreau ca in urmatoarea perioada sa povestesc pe acest blog, blog ce il pastoresc de ceva ani, despre oamenii din online care au idei indraznete, idei ce vor sa schimbe ceva.
Nu voi scrie despre cei ce acum inoata prin bani, ei nu au nevoie de mine. Vreau sa scriu despre cei ce au nevoie de blogeri care pot sa promoveze fara sa ceara in schimb decat o poveste.
Asadar, dragi prieteni din online, astept la adresa mea de mail ce o gasiti in pagina Contact, povestile voastre, cu date despre ceea ce faceti in online. Nu trebuie sa le conturati cat mai frumos pentru ca ceea ce voi scrie si publica va fi 100% textul meu. Voi face un mic research pentru a avea un articol real, fara lauda, bazat pe fapte si adevar.
La finalul fiecarui articol vor fi datele voastre precum si adresa web a proiectului ce il desfasurati si despre care am vorbit in acel articol.

Astept ca acest artciol sa fie preluat si promovat si de alti bloggeri care in lipsa timpului si spatiului nu isi permit sa promoveze gratuit oamenii ce au idei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.