Asigurarea medicala

Sunt putin scarbit de jugul pus de gatul nostru, gatul celor care platesc asigurare medicala dar nu o folosesc, gat ce e tras la raspundere daca merge la medic sa isi faca un cacat de analiza.
Se intampla anul trecut. Am calcat stramb si in ziua urmatoare abia mai calcam. Am fost nevoit sa merg la spital unde la usa medicului meu era o gloata de sugatori din economia tarii. Pai puteam sa imi pierd ziua la acea coada?
Aaaa, nici nu va mai zic de faptul ca atunci cand am mers sa ma inscriu m-a tratat cu un asa mare nerespect incat imi venea sa ma tiganesc cu ea(era femeie. Acum nu mai stiu ce este.)
Bun. Am mers la un medic care s-a uitat putin la piciorul meu, m-a trimis sa fac o poza unde am dat bucuros ca un cacat cand iese prin dos, 50 lei. Am revenitla puroiul de medic. S-a uitat la poza insa se gandea la banii mei. Raspunsul a fost „nu mai folosi doua saptamani piciorul deoarece este fracturat. Nu necesit gips deoarece a inceput sa se sudeze, deja.Cam atat. Va va prelua secretara”.Secretara m-a preluat si m-a saract de 100 lei.
Concluzia?
Pai bine ma, pe 20 de minute eu am dat 150 lei?
La ce dracu mai platesc 60 si ceva de lei pe luna pentru asigurarea medicala?
Ca sa stau pe la usi la cozi infernale?
Oricum, acum dracu mai trece pe la medicul acela de familie. Intamplarea face sa lucrez la un centru mdical mai nou.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.