Aplicatia Facebook iframe

De ceva timp, asa cum anuntase, Facebook a inceput sa reduca aplicatiile oferite de ei FBML astfel a ramas varianta Facebook iframe app.
Care este ideea ei?
Odata ce detineti o firma ce are nevoie de socializare cu clientii sai este cea mai buna metoda aceea de a folosi Facebook.Pentru ca exista simpla setare ca userul atunci cand ne viziteaza pagina sa intre intr-o anume pagina, pe care o alegem noi, inseamna ca putem face tot posibilul sa fie una atragatoare, una informativa, una care sa il faca sa inteleaga motivul vizitei sale si sa isi doreasca sa ramana in acea pagina. Mai mult de atat , trebuie facut ca userul sa iubeasca pagina aceea, sa o retina, sa ii dea like si sa continue catre wall unde sa inceapa sa socializeze cu alti useri precum si cu cei din staff.
Asadar, ce putem face?
Putem sa il facem curios pe user sa dea „like” sau il putem face sa inteleaga ca pagina merita un „like”.
Iata un model de aplicatie facebook FaceDeal Romania
O aplicatie poate creste in functii ce le ofera pentru ca aveti libertate deplina asupra ei.Puteti face un intreg site pe Facebook dar problema este ca trebuie sa dispuneti de un spatiu de hosting.Puteti alege un serviciu de hosting romanesc ieftin, nefiind mare nevoie de ceva super evoluat.
PE langa toate acestea aveti un sistem de monitorizare eficienta oferit de Facebook pentru aplicatia d-voastra.Puteti vedea cati useri au dat „like” precum si cati useri au vizitat pagina respectiva.
Va dati seama ca sunt multe de vorbit depsre Facebook, un sistem complet de socializare care inca are multe necunoscute interesante.
Cum instalati o aplicatie Facebook?
Cum setati permisiunile pentru o aplicatie Facebook?
Ce setari sunt necesare pentru retinerea datelor in baza de date a site-ului d-voastra in cazul unei aplicatii Facebook?
Pentru aceste intrebari existam noi, cei care suntem aici si facem tot posibilul ca promovarea site-ului nostru sa devina mai simpla, mai ieftina, daca nu gratuita si toate acestea le oferim voua, doritorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.