Am ales sa renunt la tot ceea ce inseamna marketing online

Echipa medicală care îşi desfăşoară activitatea în Irak

Anul trecut am ales sa renunt complet la aceasta meserie deoarece m-a secatuit de orice urma de viata.
Se plateste bine, este destul de lejera, se gasesc locuri de munca dar iti distruge viata. Ajunsesem la un moment dat prin munca asigua la un total de 2000 euro venit lunar fara sa fac prea multe fizic insa mintea imi devenise prea obosita. Acum sunt la un lejer 1500 euro. Spun aceste cifre pentru a intelege ca nu sunt foarte mari pentru unii si nici foarte mici pentru altii. E undeva acolo la un venit decent care sa imi permita o vacanta de buget, o masina de buget, o casa in plan, un dinte in gura, o tunsoare misto de par si barba etc.
Dar fie vorba intre noi, nu indeajuns de mult incat sa imi ofere placerea ca am ajuns unde mi-am dorit.
Asadar, anunt aci pe blog ca in aproximativ 4 ani, nu mai fac nici un site, nu mai fac nici un seo, nu mai fac nici o strategie ecommerce, nu mai fac nici un design, cu alte cuvinte renunt la aceasta meserie care mi-a dat probleme de vedere, dureri de spate si kilograme in plus.

Momentan sunt la o facultate de asistenta medicala generala. Este a doua facultate. Prima a fost cea de Biologie de la UNIBUC. Planul meu este altul decat acela de a deveni asistent medical dar asta ramane de vazut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.