Ai luat BAC-ul ?

1
49

Ce scandal, ce sentimente, cata teama si emotii. A trecut si asta.
Ai luat BAC-ul. Ce faci cu el ?
E un nimic, o simpla hartie, e un non-viitor.
Faptul ca „este un pas mic pentru azi dar un pas mare pentru viitor” are sens doar daca urmeaza o facultate.
Imi aduc aminte, acum 5 ani am dat si eu BAC-ul. Cata teama. Imi tremurau cusaturile de la chiloti. Lume multa, prostie multa, frica multa.
Tin minte ca venisem cu o ora mai devreme la liceu. Imi luasem cafeluta si ma pusesem la plan cu baietii din gasca. Dau sa bag mana in buzunar si vad ca am uitat buletinul. Fugi cu taxi-ul si i-al. Frica de a nu ajunge l-a timp m-a distrus in acea zi.
Cata bucurie dupa ce am scapat de el. Luasem note mari: 9.40 mate, 9.80 biologie, 9.20 geografie, 8 romana(habar nu am avut la ultimul subiect pentru ca nu mi-a placut sa citesc tot).
Bucuria a fost scurta pentru ca a venit treaba cu inscrierile la facultate. Habar nu aveam unde sa merg. Imi doream la Regie de Film si Televiziune. Fugi la UNATC, vezi ca sunt 12 locuri. Da-ti una peste fata si trezeste-te la realitate. Eram un nimeni pe langa copii actorilor si celor din breasla.
Fugi la Media PRO, inscrie-te, da admitere, vezi ca nu ai un sfant sa platesti cei 3000 de lei pe cat era atunci anul de facultate. Fugi pe ultima suta de metri la Hyperion, pierde un an din viata in ceva inutil, Afaceri internationale. Da-ti seama ca nu asta e de nsaul meu. Mergi apoi la Biologie si fa-ti de cap 3 ani. Lucreaza apoi in marketing si arunca licenta pentru ca nu are nici o valoare. Am ramas cu respectul si calitatile formate.
Viitorul meu se bazeaza pe informatica, pe internet, pe calculator.

1 COMENTARIU

  1. Acum astia care au bacul cica primesc la salariu un 40 de lei in plus, insa sunt unii fara bac care fac bani frumosi.
    Oricum, esti licentiat la biologie si marketing sa inteleg?
    Suna de parca ai facut in paralele si sincer sa fiu cred ca e de apreciat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.