Afacerile stradale s-au mutat in online – vreau magazin online

Grupurile Facebook de Opencart, Woocommerce, Magento si alte platforme online sunt asaltate in acest moment de oameni ale caror afaceri au fost puse pe hold de coronavirus. Nu am nimic cu ei si nici cu faptul ca o mare parte dintre ei sunt in acest moment victimele situatiei, acesta fiind motivul disperarii.
Problema apare atunci cand profita de un lucru: mila!

Trecand peste partea de mai sus hai sa ne indreptam putin atentia catre incercarea disperata a acestor oameni de a mai continua lupta impotriva inevitabilului.
Daca aproape toata lumea asteapta sa vada ce se intampla in continuare cine isi mai cumpara rochii?
Unde merge cu ele?
Cluburile si restaurantele sunt inchise. La fel si orice petrecere privata.
Magazinele de fashion sunt un exemplu.

Caz real:
Persoana: Buna ziua! Am vazut ca va ocupati de realizarea magazinelor online.Am un magazin cu haine in Ploiesti si am fost obligata sa il inchid.Vreau sa imi deschid unul online. Nu am multe produse, cam 670 asa. Vreau ceva rapid si daca se poate foarte ieftin.
Am intrat un pic pe Facebook&Instagram sa vad cu cine am placerea si am constatat: masina scumpa, vila, vacante scumpe, imbracaminte scumpa, petreceri, bauturi fine si tot tacamul.

Eu: Buna ziua. Pretul in acest moment pentru un magazin online default, adica fara prea multe pretentii este 249 euro. Include platforma, design, modul de seo, modul de import produse, modul de update stocuri automat, modul de conectare cu comparatoarele de preturi, modul 2Performant, modul Profitshare, modul newsletter, modul GDPR plus alte module de care aveti nevoie pentru a desfasura activitatea de comert online(smartbill, mobilpay, remarketing etc.). Se mai adauga pretul de domeniu si pretul de hosting pentru ceea ce aveti dvs. nevoie, pentru ca magazinul sa functioneze optim costa in jur de 60 euro/an.

Persoana: Vreau sa vad si eu un portofoliu.

Eu: Loka.ro

Persoana: Mi se pare foarte mult 249 de euro deoarece am vazut ca fac unii si cu 150 de lei. Am nevoie acum cateva luni de zile pana trece nebunia aceasta. Iar gazduirea si .ro sunt incluse in pret.

Eu: in cazul in care ati descoperit o oferta atat de avantajoasa nu are rost mai cautati. Profitati de moment si oferta.

Persoana: nu asa se trateaza un potential client mai ales in aceste momente de criza.

Eu: va rog sa nu ma intelegeti gresit. Din pacate criza se resimte peste tot dar asta nu inseamna ca doriti sa vindeti produsele la kilogram. O zi minunata va doresc si sper ca afacerea dvs. sa isi revina pe profit.

Problema dragii mei afaceristi este asa: din moment ce nu am impartit masinile scumpe, vacantele si luxul de care ati abuzat inainte de criza, nici acum nu impartim situatia in care va aflati. Bineinteles ca incercam sa va ajutam, cel putin eu, dar asta nu inseamna ca muncim pe gratis pentru binele vostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.