A avea degetele picioarelor urate ?!

0
584

[fusion_text]Navigand cu ardoare intr-o dimineata pe minunata retea de socialziare Facebook observ cu stupoare cum o grasuta nebronzata isi etala mandrele degete la plaja imortalizand momentul printr-o poza.
Par rapid ingandurat, gandind cum naiba s-a intamplat, ca o astfel de fatuca sa creada ca gretoasele sale degete isi merita iesirea din anonimat?
Mi-a venit ciudat o voma!
Fete complexate?
Asta vreau sa vad pentru ca in exteriorul lor se cred dive, dar mai bine merg la obor.[/fusion_text][two_fifth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/two_fifth][three_fifth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Se intampla acum o vara, sa am norocul de a auzi urmatoarea: Alex tu ai gleznele urate?
M-am uitat in jos si am strambat din nas, vedeam picioare urate si o tona de gras. M-am multumit cu raspunsul logic: am glezne de barbat.
Si ma gandeam: cum naiba o fata cu atatea defecte este in capacitatea mentala si tupeul taranesc autohton sa incerce numai sa predea sfaturi despre frumusete?
Si fix acum mi-am adus aminte si de degetele ei de la picioare, pentru ca am avut minunata oroare de a le vedea: era un fel de „tine papucul”. Ai observat ca atunci cand ai papuci ti degetele inconvoiate, numai ca nu cumva sa iti scape papucul din picioare?
Imagineaza-ti degetele , acum, fara appuc, la fel de inconvoiate.

Atentie: in cazul in care ai degetele de la picioare de o mica uratenie incearca sa le ascunzi daca nu ai bani sa faci o operatie estetica. Mai mult de atat, incearca sa nu te iei de ceea ce consideri tu defect la altii pentru ca in mod normal e perfectiune.[/fusion_text][/three_fifth][fusion_text][/fusion_text]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.