7 Beneficii ale utilizarii segmentului de televizoare lcd

0
51

Ecranele de tip LCD (fie ca vorbim de monitoarele PC, fie de televizoare) au o serie de caracteristici ce au facut ca cererea sa creasca considerabil de-a lungul ultimilor ani. Ele sunt usoare (ca si greutate), atractive din punct de vedere estetic, eficiente din punct de vedere energetic si avantajoase ca pret, privite ca o investitie de durata. Desigur, au anumite limitari, intocmai precum toate celelalte modele disponibile pe piata mondiala. Descopera la Selgros televizoare lcd potrivite nevoilor si asteptarilor tale! Haideti sa privim in randurile urmatoare inspre cateva dintre avantajele acestor tipuri de ecrane:

 Luminozitatea – Datorita intensitatii elementelor constituente, aceste televizoare lcd produc o lumina foarte puternica si deci si imagini luminoase. Astfel ele sunt potrivite pentru spatii foarte bine luminate – birouri, terase, cafenele, etc.

Emisii – produc campuri electromagnetice, magnetice si electrice mult mai scazute decat display-urile din gama CRT.

Lipsa distorsiunii geometrice – in special la rezolutiile setate din fabrica

Consum eficient de putere electrica – aceste display-uri lcd sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Consuma mai putin decat ⅓ din puterea unui CRT, comparabil. In plus, produse (elibereaza) foarte putina caldura.

Spatiu ocupat – au nevoie de mai putin de 40% decat au modelele clasice (CRT); acestea fiind subtiri si compacte.

Forma ecranului – perfect dreapta (plata)

Claritate exceptionala, in special la rezolutiile si setarile recomandate de producatori.

 

In acest segment LCD sunt incluse si televizoarele si monitoarele (sau display-urile) de tip LED. Azi, trasaturile televizoarelor lcd pot sa varieze extrem de mult, fiind accesibile oricaror cumparatori (la preturi pentru orice buzunar) – exista o varietate de diagonale, functii suplimentare, posibilitati de conectare sau accesorii.

 

Selgros Braşov

Produse alimentare şi nealimentare

Calea Bucureşti nr. 231 Braşov,500299 , RO

Tel: 0268 307 000

Fax 0268 307 199

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.